Si tu poti vizita Centrul Green Mogo

În această clădire publică, devenită Centrul de instruire și consiliere energetică Green Mogo (una dintre primele de acest tip din România), elevii și studenții dar și persoanele interesate să construiască clădiri eco învață despre folosirea unor materiale reciclate în construcții, instalații care produc  energie solară, automatizări pentru clădiri inteligente și acoperișuri verzi.

Construcția Centrului  și a grădinii de permacultură de pe acoperișul acestuia a atras zeci de studenți la arhitectură, urbanism și peisagistică din România dar și din alte țări, care au putut învăța în cadrul unor ateliere să construiască clădiri prietenoase cu biodiversitatea locală și adaptate la fenomenele meteo extreme caracteristice schimbării climei. 

Dacă te interesează să participi la unul din evenimentele Green Mogo, urmărește anunțurile despre următorul eveniment și atunci când subiectul este de interes pentru tine, înscrie-te. Dacă ești student într-unul din domeniile de specialitate care au legătură cu construcțiile, vei putea participa gratuit la aceste evenimente, în limita locurilor disponibile, care vor fi anunțate.

Dacă dorești să vizitezi centrul pentru a te documenta personal asupra metodelor de construire puse în aplicare și demonstrate în cadrul Centrului sau pentru a discuta cu experții Greenitiative despre experiența lor în construcții verzi, scrie-ne un mail și vom încerca să identificăm împreună cea mai bună modalitate pentru organizarea vizitei. 

Si tu poti vizita Centrul Green Mogo

Fie că ești student, fie că activezi deja într-o profesie în domeniul construcțiilor, sau poate că ești pur și simplu interesat să afli mai multe despre construcții ecologice într-un context practic într-o clădire demonstrativă, există multe modalități prin care poți participa la activități interesante în cadrul Centrului Green Mogo

Află cum!

Centrul Green Mogo

Transmite-ne ce te interesează

Completează formularul
Completati campurile obligatorii
Închide formularul